• SPLETNA STRAN
  ICO Profile
  Spletna stran “ICOprofile.com” na enem mestu zbere in predstavi različne ICO-je (Initial Coin Offering). Svojim obiskovalcem predstavi druge ICO projekte in jih vodi do možnosti investiranja. Stranka je potrebovala spletno mesto na katerega lahko objavlja različne projekte. Za stranko smo izdelali preprosto grafično podobo, oblikovali in programirali spletno stran.
 • LINK DO PROJEKTA
  ICOprofile.com
  KAKO SMO POMAGALI
  Optimizacija fotografij za splet / Načrtovanje in izdelava spletne strani / Osnovna SEO optimizacija spletne strani / Oblikovanje grafične podobe podjetja

01

NAČRTOVANJE

Na papir smo skicirali izgled spletne strani. Postavili smo roke izdelave spletne strani in se lotili dela. Izrisali smo tudi grobi osnutek kako naj bi izgledala podstran za vsak ICO profil.

02

OBLIKOVANJE & PROGRAMIRANJE

Iz papirja smo v programsko opremo za oblikovanje spravili celotno spletno stran. S stranko smo se posvetovali kako naj bi spletna stran izgledala in opravili oblikovne popravke strani. Po končanem oblikovanju smo začeli spletno stran programirati. Vsak ICO profil potrebuje svoje mesto na spletni strani. V ozadju spletne strani smo postavili zapise po meri in jih uporablili za objavo vsakega od ICO profilov.

03

OBJAVA & PODPORA

Po končanem programiranju smo s stranko pozorno pregledali celotno spletno stran in pred objavo strani dodali še zadnje podrobnosti. Spletno stran smo v beta verziji objavili in jo s stranko nadgrajujemo.

Swizz watches

poglej si projekt
projekt-netx-moto

Pro Fiber

poglej si projekt

NAREDITE PRVI KORAK!