• SPLETNA STRAN
  Simba fight club
  Simba fight club se ukvarja z vodenjem treningov borilnih veščin. Podjetje z novo spletno stranjo svojim strankam predstavlja dejavnost. Na spletni strani so mnenja zadovoljnih strank, katera potencialne stranke spodbudijo k vpisu v klub.
 • LINK DO PROJEKTA
  Simbafightclub.com
  KAKO SMO POMAGALI
  Optimizacija fotografij za splet / Načrtovanje in izdelava spletne strani / Fotografiranje prostorov kluba / Osnovna SEO optimizacija spletne strani

01

NAČRTOVANJE

S stranko smo se pogovoril o njenih ciljih in željah, ji svetovali in začeli z zasnovo nove spletne strani. Zamislili smo si kako bo spletna stran izgledala in vse to spravili na papir.

02

OBLIKOVANJE & PROGRAMIRANJE

Stranki smo pomagali in naredili nekaj fotografij njene telovadnice. Te slike smo uporabili za oblikovanje spletne strani. Postavili smo preprosto glavno stran, mnenja strank in galerijo slik. S stranko smo pregledali celotno stran in dodali nekaj funkcij.

03

OBJAVA & PODPORA

Spletna stran je bila pripravljena na objavo. Še danes s stranko sodelujemo. Dodali smo cenik storitev in video galerijo.

Partner o sodelovanju z nami

Sodelovanje z podjetjem NetX je super. Luka Peteh, ustanovitelj podjetja je včasih obiskoval moje treninge in tam sva se spoznala. Ko je ustanovil podjetje NetX je stopil z mano v stik in predlagal naj za svoj “Simba Fight Club” izdelam spletno stran. Sama komunikacija in odzivnost je bila res super, s produktom sem zadovoljen. Podjetje NetX toplo priporočam.

 

Mourad Derbal, Simba fight club

projekt-netx-ico-profile

ICO Profile

poglej si projekt
projekt-netx-moto

Pro Fiber

poglej si projekt

NAREDITE PRVI KORAK!