NETX izdelava spletnih strani blog

Kako pridobiti stranke na spletu

Težava ogromno podjetij je, da ne znajo s pomočjo mogočnega medija prejeti dodatnih strank. Zagotovo je prvi korak za pridobivanje strank izdelava spletne strani, ampak kaj narediti po tem? Preberite si kratek članek o tem kako pridobiti stranke na spletu.


Izdelajte spletno stran

Izdelajte spletno stran na kateri predstavite svoje podjetje. Bodite pozorni, da je spletna stran prijazna tudi mobilnim napravam, saj se ogromno nakupov in poizvedovanja dogaja na pametnih telefonih potencialnih strank. Izdelajte spletno stran, ki odraža vaše podjetje in ga predstavi v dobri luči. Za uporabnika naredite izkušnjo prijetno in pregledno.

Facebook oglaševanje

Svoje storitve ali produkte oglašujte preko socialnega omrežja z največ uporabniki. Izdelajte Facebook stran za vaše podjetje, izpolnite vse kontaktne informacije in ne pozabite dodati vaše spletne strani na katero boste pošiljali promet. Preko “Ad Managerja” izdelajte vaš prvi oglas, določite skupino ljudi katere bo vaš oglas zanimal, postavite “budget” in začnite oglaševati vaše podjetje. Pošljite promet na vašo spletno stran ali trgovino in prejmite nove stranke.

Preberite več o Facebook oglaševanju TUKAJ

Google Adwords

Vsako sekundo se preko Googla izvede preko 50,000 iskanj.  Z optimizacijo spletne strani za iskalnike, lahko vašo stran organsko uvrstite visoko med zadetke. Preden naročite SEO storitve, ki izvajajo prav to, poizkusite oglaševati z Google Adwords oglasi. Te oglasi vašo spletno stran glede na izbrane ključne besede iskanja, uvrstijo nad organske zadetke. Google vam zaračuna denar glede na popularnost ključne besede in le če nekdo preko oglasa pristane na vaši spletni strani.

Poglejte si Youtube kanal AdWords

Oglaševanje na spletnih portalih

Veliko portalov z novicami ponuja možnost oglaševanja za podjetja. Kontaktirajte spletne strani katere obiskujejo vaše potencialne stranke in tam predstavite svoje storitve. Cilj oglasov je, da potencialna stranka obišče vašo spletno stran.

Če se odločite za oglaševanje vašega podjetja je zelo pametno, da sledite po katerih oglaševalskih kanalih prejemate največ kvalitetnega prometa. Z aplikacijo Google Analitik, lahko spremljate točno od kje prejemate promet, koliko časa se stranka zadrži na vaši strani in kaj na strani počne. V našem podjetju ponujamo tudi funkcijo Google Analitik za spremljanje dogajanja na vaši spletni strani.


Objavil: Luka Peteh


Leave a Reply