• SPLETNA TRGOVINA
    Coriocase
    Coriocase podjetje prodaja usnjene luksuzne ovitke višjega cenovnega razreda. Skupaj z podjetjem smo naredili spletno trgovino. Ta je za njih zelo pomembna, ker z njo ustvarijo vse prihodke. Uredili smo plačila po internetu, stran smo naredili pregledno za kupca, ter naročniku omogočili zbiranje elektronskih naslovov.
  • KAKO SMO POMAGALI
    Oblikovanje logotipa / Optimizacija fotografij za splet /
    Načrtovanje in izdelava spletne strani / Osnovna SEO optimizacija spletne strani

01

NAČRTOVANJE

Spletna trgovina Coriocase nam je še posebej pri srcu saj je to prvi projekt podjetja NetX. Prijatelja smo spremenili v partnerja in skupaj načrtovali izgled spletne trgovine.

02

OBLIKOVANJE & PROGRAMIRANJE

Coriocase se ukvarja s prodajo luksuznih, stilskih ovitkov za telefone. Oblikovanje spletne trgovine smo poizkušali čimbolj približati njihovim izdelkom. Ko smo v programski opremi izdelali celoten izgled strani, smo to prenesli na splet. Skupaj s stranko smo postavili spletno trgovino in ji omogočili prodajo izdelkov po celem svetu.

03

OBJAVA & PODPORA

Odpravili smo vse napake in pripravili trgovino za objavo. Še danes stranki pomagamo z nadgrajevanjem in podporo pri projektu.

Partner o sodelovanju z nami

Že pri prvem kontaktu s podjetjem sem izvedel veliko informacij, kljub temu, da se za njih še nisem odločil. Podali so svoje mnenje, kar mi je bilo v veliko korist. Sama odzivnost na moje želje je bila zelo hitra. Če bi moral njihove storitve opisati v nekaj besedah bi lahko rekel le to da so odzivni, prilagodljivi in profesionalni.

 

Urh Zavodnik, Coriocase

projekt-netx-kreativa-projekt

Kreativa Projekt

poglej si projekt
projekt-netx-ico-profile

ICO Profile

poglej si projekt

Swizz watches

poglej si projekt

NAREDITE PRVI KORAK!