• SPLETNA STRAN
    Fit obrok
    Naročnik je potreboval stran, s katero bi preveril idejo in zbiral email naslove. Na spletno stran smo umestili kontaktno formo preko katere Fitobrok zbira kontakte potencialnih strank. Vsi email naslovi se shranjuje v bazo katero smo postavili za naročnika. Pred nastopom na trg smo podjetju omogočili testiranje ideje in zmanjšali možnost za možen neuspeh.
  • KAKO SMO POMAGALI
    Optimizacija fotografij za splet / Načrtovanje in izdelava spletne strani / Osnovna SEO optimizacija spletne strani / Izdelava prijavne forme in postavitev baze za shranjevanje elektronskih naslovov

01

NAČRTOVANJE

Naš poslovni partner je potreboval spletno stran s katero bi preveril svojo idejo. Glede projekta smo se posvetovali, poprijeli za pisala in začeli oblikovati stran na papir.

02

OBLIKOVANJE & PROGRAMIRANJE

Stranka je k nam prišla brez celostne in grafične podobe in nam s tem zadala večji izziv. Nas to ni odvrnilo od sodelovanja in začeli smo s oblikovanjem strani. Ko smo se s stranko strinjali glede oblike strani smo pričeli s programiranjem. Na spletno stran smo dodali formo za prejemanje email kontaktov in komentarjev.

03

OBJAVA & PODPORA

Stran smo še dokončno izpilili in pripravljena je bila za objavo. Stranki smo predstavili kako spletna stran deluje, ji predali ključe strani in tako omogočili predstavitev ideje širši množici.

Partner o sodelovanju z nami

Z podjetjem NetX sem začel sodelovati, ko se mi je porodila ideja o storitvi Fit Obrok. Potreboval sem preprosto spletno stran, na kateri je predstavljena ideja. Spletna stran mi omogoča testiranje ideje in pridobivanje email naslovov potencialnih strank. Hitra odzivnost podjetja NetX mi je omogočila, da sem hitro začel z oglaševanjem.

 

Aleš Kaplan, Fit Obrok

Swizz watches

poglej si projekt
projekt-netx-ico-profile

ICO Profile

poglej si projekt

Simba Fight Club

poglej si projekt

NAREDITE PRVI KORAK!