ICO profile

Spletna stran “ICOprofile.com” na enem mestu zbere in predstavi različne ICO-je (Initial Coin Offering). Svojim obiskovalcem predstavi druge ICO projekte in jih vodi do možnosti investiranja. Stranka je potrebovala spletno mesto na katerega lahko objavlja različne projekte. Za stranko smo izdelali preprosto grafično podobo, oblikovali in programirali spletno stran.


Načrtovanje

Na papir smo skicirali izgled spletne strani. Postavili smo roke izdelave spletne strani in se lotili dela. Izrisali smo tudi grobi osnutek kako naj bi izgledala podstran za vsak ICO profil.


Oblikovanje & programiranje

Iz papirja smo v programsko opremo za oblikovanje spravili celotno spletno stran. S stranko smo se posvetovali kako naj bi spletna stran izgledala in opravili oblikovne popravke strani. Po končanem oblikovanju smo začeli spletno stran programirati. Vsak ICO profil potrebuje svoje mesto na spletni strani. V ozadju spletne strani smo postavili zapise po meri in jih uporablili za objavo vsakega od ICO profilov.


Objava & podpora

Po končanem programiranju smo s stranko pozorno pregledali celotno spletno stran in pred objavo strani dodali še zadnje podrobnosti. Spletno stran smo v beta verziji objavili in jo s stranko nadgrajujemo.

Preprosto, moderno in optimirano

Pri naših projektih je na prvem mestu uporabniška izkušnja. Stavimo pa na minimalističen in moderen izgled strani. Zavedamo se, da ljudje spletna mesta vedno več obiskujemo iz mobilnih naprav, zato so vse naše strani prilagojene mobilnim napravam.

Potrebujete odlično spletno mesto?

V našem podjetju se zavedamo kako pomembno je, da tudi na spletu vaše podjetje pokažete v najboljši luči. Dovolite nam, da vašo odličnost prenesemo na splet

Si želite ogledati več uspešnih projektov?

V našem podjetju se zavedamo kako pomembno je, da tudi na spletu vaše podjetje pokažete v najboljši luči. Dovolite nam, da vašo odličnost prenesemo na splet

Simba Fight Club

poglej si projekt

Pro Fiber

poglej si projekt