• SPLETNA STRAN
    Mijo gradnje
    Podjetje se ukvarja z industrijskimi tlaki, sanacijo betona in drugimi gradbenimi storitvami. Skupaj s podjetjem smo naredili spletno stran, na kateri predstavljajo svoje storitve. Direktor podjetja s spletno stranjo privarčuje na času, saj je predstavitev njegovih storitev vedno dosegljiva na spletu.
  • KAKO SMO POMAGALI
    Optimizacija fotografij za splet / Načrtovanje in izdelava spletne strani / Osnovna SEO optimizacija spletne strani

01

NAČRTOVANJE

Stranka s katero še danes sodelujemo nam je pustila proste roke pri tem projektu. Izdelali smo grob osnutek, načrtovali projekt in pričeli z delom.

02

OBLIKOVANJE & PROGRAMIRANJE

Pri tem projektu gre za informativno spletno stran gradbenega podjetja. Oblikovanje je bilo precej preprosto, sledili smo obliki spletnih strani v isti branži. Spletno stran smo postavili v nemškem jeziku, kar je predstavljalo dodaten izziv.

03

OBJAVA & PODPORA

Opravili smo zadnje popravke na strani. Registrirali smo nemško domeno, spletno stran prenesli in stranki omogočili oglaševanje svojega podjetja na vseh nemško govorečih trgih.

Partner o sodelovanju z nami

Podjetje NetX sem našel preko Googla. Pristal sem na njihovo spletno stran in takoj me je pritegnila. Prebral sem mnenja strank in zdelo se mi je, da je s podjetjem prijetno sodelovati. Nisem bil razočaran. V podjetju so pripravljeni pomagati in zelo hitro priskočijo na pomoč. Priporočam.

 

Mijo Jakovljević, Mijo Gradnje

projekt-netx-moto

Pro Fiber

poglej si projekt
projekt-netx-ico-profile

ICO Profile

poglej si projekt

Simba Fight Club

poglej si projekt

NAREDITE PRVI KORAK!