• SPLETNA STRAN
    Swizz watches
    Swizz watches je slovenski Kickstarter produkt. S podjetjem smo oblikovali logotip in izdelali spletno stran s katero ekipa predstavlja svoj produkt. Na spletno stran smo vnesli tudi formo za zbiranje email naslovov potencialnih “backerjev” kampanje. S podjetjem smo testirali različne pristajalne strani in skupaj nabrali krepko čez tisoč email kontaktov.
  • KAKO SMO POMAGALI
    Oblikovanje logotipa / Optimizacija fotografij za splet /
    Načrtovanje in izdelava spletne strani

01

NAČRTOVANJE

Stranka je potrebovala preprosto informativno spletno stran za svoj produkt. Natančno smo poslušali želje stranke, ji svetovali in načrtovali celotno spletno stran.

02

OBLIKOVANJE & PROGRAMIRANJE

Idejo o spletni strani smo začeli oblikovati na računalnikih. Swizz prisega na preprostost in njihovo filozofijo smo prenesli tudi na spletno stran. Potrebovali so enostransko spletno stran z grafikami in galerijo slik. Po koncu oblikovanja smo začeli spletno stran programirati in skupaj s stranko izdelali čudovit izdelek.

03

OBJAVA & PODPORA

V nogo spletne strani smo dodali še funkcijo prikazovanja njihovih Instagram objav in popravili še zadnje podrobnosti. Spletno stran smo objavili in omogočili podjetju, da je prejelo preko dva tisoč email naslovov pred začetkom njihove Kickstarter kampanje.

Partner o sodelovanju z nami

Sodelovanje z podjetjem NETX je izjemno. Odlikuje jih profesionalnost, prilagodljivost ter prijaznost. So preprosto odlični.

 

Jure Matko, Swizz watches

projekt-netx-ico-profile

ICO Profile

poglej si projekt
projekt-netx-kreativa-projekt

Kreativa Projekt

poglej si projekt
projekt-netx-coriocase

Coriocase

poglej si projekt

NAREDITE PRVI KORAK!